* Zdraví a vítá vás tým Lem!* Smějící se

*Linda1997* - zakladatel, překladatel - AKTIVNÍ

Erika:3 ,Dee-Dee254 ,Maja2003 - překladatel, encoder - NEAKTIVNÍ

HODNOCENÍ KRÁTKÝCH ANIME

Anime Tokyo underground

21. prosince 2014 v 20:39 | akihabara
nacitani

Rok: 2002
Počet epizod: 26
Žánr: super síly, shounen, boj s meči
Děj: Hluboko pod zemí hlavního města Tokya leží zapomenutý svět zvaný Podzemí. Jednoho dne z Podzemí uteče Panna života Ruri, se svou ochránkyní Chelsei a narazí na Asagiho Ruminu, který slíbí, že je ochrání. Ukáže se totiž, že útěk z Podzemí pro tyhle dvě nebyla jen tak nějaká vycházka, ale zrada za kterou se platí životem.

Hodnocení: Tohle anime je trochu šílené, ale celkem fajn. Mezi nejlepšíbych to nezařadila, ale má to pěknou grafiku a efekty mezi živly jsou celkem působivé.

Anime murder princess

21. prosince 2014 v 20:34 | akihabara

Rok: 2007
Počet: 6
Žánr: souboje, seinen
Děj: Lovkyně odměn Falis je zrovna na lovu se svou bandou, když se z lesa vyřítí pohledná mladá dívka pronásledovaná lesním monstrem. Jak se ukáže, je to zdejší princezna Alita, kterou donutil útok rebelů k útěku. Na zdvořilosti však není čas, vyděšená princezna strhne Falis z útesu a společně padají vstříc smrti, tehdy si jejich těla vymění duše. Netrvá to dlouho a na scéně se objeví falisina banda tvořená smrťákem Dominikovem (ghost rider) a fialovým golemem Petem, krvavá jízda může začít… Murder Princess ("Vraždící Princezna" jak jsem ji pokřtil) má sice trochu dětinský styl kresby, ale nenechte se zmást, není zrovna pro dětičky. Řinčení mečů, praskání kostí, kaluže krve stejně jako monstra a robotické holčičky, není toho málo co utváří toto 6dílné OVA. Hudba je drsnějšího charakteru a v bojových scénách tomu dává fakt ráz.

Hodnocení: Tohle anime má moc dobrou hudbu a určitě se u toho nenudíte. Musím říct, že už je to doba, co jsem naposledy viděla nějaké anime. Moc se mi líbilo.

Anime Shinkyoku Soukai Polyphonica Crimson S

27. října 2014 v 21:00 | obrázek z akihabary

nacitani

Rok: 2009
Počet: 12
Žánr: Hudební, Romantika

Děj: Tatara Pholon, sirotek, jednou v noci zazpívá píseň a uslyší ho duch Corticarte Ap Lagranges. Ta pochválí jeho píseň a od té chvíle Pholon ví, co má dělat. Přeje se stát Dantistou, hudebníkem, který dokáže hrát pomocí svých duchů a doufá, že se s Corticarte znovu potká. Po 12 letech se mu dané přání splní.


Hodnocení: Velice krásné anime plné hudby, lásky a slz. Je určeno, jak dívkám, ale také chlapcům. Svou grafikou a dějem poznáte, že dospíváte spolu s nimi a že poznáváte kouzlo jejich světa. Určitě se podívejte!

Anime Toradora!

13. září 2014 v 9:33 | akihabara
nacitani

Rok: 2008 - 2009
Počet epizod: 25
Žánr: Komedie
Děj: Ryuuji Takasu je postrachom školy proti svojej vôli. Boja sa ho nielen spolužiaci, ale dokonca aj učitelia, za čo môže vzhľad, ktorý má po svojom zosnulom otcovi. Kamenná tvár a vražedný pohľad, ktoré ostatným naháňajú hrôzu, mu bránia nájsť si nielen nových priateľov, ale dokonca aj dievča. Ryuuji sa však nevzdáva. Spolu so svojim jediným priateľom, Yusaku Kitamurom, chce všetkým dokázať, že je pravým opakom. Navyše má plán, ako získať srdce svojej tajnej lásky, spolužiačky Minori Kushiedy. To však ešte netuší, že mu v škole skríži cestu skutočný delikvent menom Taiga Aisaka, inak známy ako "Malý tiger". Dievča, ktoré si z neho urobí poskoka pre svoj vlastný "kuriózny" plán…

Hodnocení: Tohle anime se mi líbilo. Jako komedie mi to přišlo zábavné zajímavé. Oba naši hrdinové mají na někoho spadeno a vymýšlejí nejrůznější plány, aby dotyčného získali. Bohužel všichni si často myslí, že Ryuuji a Taiga spolu chodí. No, samozřejmě o lásku, školní problémy a mnohem víc je v tomhle anime postaráno!

Anime Campione

13. září 2014 v 9:26 | akihabara

nacitani
Rok: 2012
Počet: 13
Žánr: Harém, Magie
Děj: Godou Kusanagi je obyčejný 16letý chlapec… Alespoň tedy do té doby, než se náhodou připlete do boje a povede se mu zabít jednoho z kacířských bohů. Tím se totiž stane nejmladším a zároveň sedmým Campionem, což znamená "vrah bohů". Jakožto nositel tohoto titulu, musí Godou s pomocí svých přátel porazit problémové bohy, ale to nebude tak lehké, jak se může na první pohled zdát.

Hodnocení: Celkově se mi to líbilo, ale vidět znovu bych ho nechtěla. Akce a kouzla mi nevadí. Jenže vedlejší hrátky mi přišla někdy až přehnané. Grafika a postavy jsou však pěkné.




Anime Mahou Sensou

5. srpna 2014 v 13:11 | akihabara.cz
nacitani

Rok: 2014
Počet epizod: 12
Žánr: Magie, fantasy
Děj: Hlavní postavou příběhu je Nanase Takeshi. Kromě toho, že předstírá vztah se svojí kamarádkou z dětství Isoshimou Kurumi, se jedná o úplně obyčejného středoškolského chlapce. Nicméně jednoho dne na dvoře jeho školy zkolabuje tajemná dívka jménem Aiba Mui oblečená v neznámé školní uniformě. Setkání s ní mu úplně změní život. Mui totiž Takeshimu řekne, že je čarodějka, a zároveň se mu omluví, že z něj udělala také čaroděje.

Hodnocení: Hudba a grafika se mi moc líbila. Dějová lnie nepostrádá chybu, ale znovu ten konec. Anime vypadá, že by měla být 2. série a taky zároveň, že to končí neuzavřeně. Avšak v tomhle anime najdete opět: milostný trojuhelník, sourozenenckou lásku a rozpory mezi lidmi a čaroději. Určitě se na něj podívejte!

Anime Free: Eternal Summer

10. července 2014 v 19:49 | obrázek z akihabara
nacitani

Rok: 2014
Počet: 12
Žánr: Plavání, shounen
Děj: Rin se stává novým kapitánem týmu Samezuka a Haru musí začít přemýšlet o své budoucnosti. A bohužel se
objevuje nový silný soupeř, se kterým se naši hrdinové musí utkat.

Hodnocení: Tahle série je ještě lepší než ta první. A jsem zvědavá, jak se bude dál vyvíjet.


Anime Zetman

6. července 2014 v 20:39 | Linda, obrázek z akihabary
Rok: 2012
Počet: 13
Žánr: supershopnosti, akce
Děj: Jin Kanzaki je obyčejný chlapec v chudobě vychováván jeho dědečkem. Na levé ruce má zvláštní kruh neboli "andělský kruh" a věří, že ho ochrání. Má přátelé Kougu a Konatu Agami, kteří pochází z bohaté rodiny. Spolu boují proti zlým lidem ve jménu spravedlnosti. Bohužel jeho poklidný život je narušen příšerami Players neboli Hráči a on se musí rozhodnout, jestli to tak nechá nebo jestli se stane Zetmanem.

nacitani

Hodnocení: Tohle anime je dost dobré. Manga je hodně dlouhá a stále vychází. I když tohle anime mělo celkem zvláštní konec. Dočkáte se zce hodně boje, krve a zamilovanosti. A možná některým vám to bude připadat jako z marvelu. Př. Ironman, Batman atd. Nemyslím, že k tomu mám ještě něco říct, ale tohle anime za zkouknutí stojí.

Anime Strange Love

3. července 2014 v 15:45 | akihabara
Rok: 1997
Počet: 3
Žánr: Ecchi
Děj: Yoshida Chizuru je nejpřitažlivější dívkou ve své třídě. Tajně se však objevuje v televizních reklamách - navzdory tomu, že studenti mají zakázáno pracovat. Ale jeden z jejích profesorů odhalil její tajemství a doufá, že tyto informace použije ke svému prospěchu. Jenomže Yoshida má své vlastní plány a nemá v úmyslu se vzdávat herecké kariéry.

nacitani

Hodnocení: Tohle anime není špatné, ale moc jsem z toho děje nepochytila.

Anime Black Bullet

22. června 2014 v 19:35 | Linda, obrázek z wikia.com
Počet epizod: 12
Rok: 2014
Žánr: akce, harém
Děj: Před 10 lety bylo Japonsko napadeno příšerami zvané Gaestra. Lidstvo bylo doslova vyhubeno, ale tuhle katastrofu přežil jeden člověk. Satomi Renatro, který přišel o pravou nohu, ruku a levé oko. Avšak jeho ztracené končetiny byly nahrazeny ocelí. Nyní pracuje u agentury, která řeší případy Gaestrei a pomáhá mu Enju, prokleté dítě ( napůl potomek Gaestrei, který se zrdoil v lidkém lůně.) Jenže jaká tajemství odhalí?


Hodnocení: Tohle anime je skvělé! Akce, romance a harém v něm nechybí. Hlavní hrdina je neustále pod tlakem a nechybí málo, aby jeho nervy vybuchly. V tomhle se jistě přesvědčíte, že diskriminace je špatná a že je dobré proti ní bojovat.

Anime Saint October

13. června 2014 v 18:55 | Linda
nacitani

Rok: 2007
Počet epizod: 26
Žánr: Detektivní
Děj: Kotono Hayama je členkou agentury Kuroki. Jejím úkolem je řešit nejrůznější případy. Jednou se objeví maskovaný únosce, který unáší mladé chlapce. Zoufalí rodiči volají o pomoc, ale policie na to nestačí. Kotono se tedy snaží zjistit, kdo to je a náhodou nalezne malého klučinu, který si na nic nepamatuje. Avšak brzy se stane něco nečekaného. Dívka při boji s únoscem od něj obdrží magické schopnosti a zjistí, že se jmenuje Juan.

Hodnocení: Anime není špatné, ale dějově mě to moc nechytilo. Sice tam byly roztomilé holčičky a tak, ale hudba ani kresba mě nezaujala. Neříkám, že je špatné. Jen mě se nelíbilo. Kdo má chuť, ať se na něj koukne.

Anime Kashimashi: Girl meets Girl

15. dubna 2014 v 5:45 | akihabara, děj ode mě

Rok: 2006
Počet epizod: 12
Žánr: romance, shoujo ai, školní život

nacitani


Děj: Obyčejná chlapec Hazumu byl odmaličky uplakánek a nikdy se sám nedokázal bránit. Avšak oblíbil si zalévání kytek a zahraničení. Díky tomu potká dívku Yasunu, do které se zamiluje. Bohužel když jí vyzná lásku, Yasuna ho odmítne. Náš hrdina, aby se uklidnil, jde na procházku do hor. K jeho smůle na něj spadne ufo a změní ho z kluka na holku.

Hodnocení: Podle mě tohle anime bylo trochu komedie a romance zároveň. Jelikož Hazumu v anime neustále čelí lásce a utrpení, jak se s ní vyrovnat. Všichni jeho blízcí mu pomáhají, ale rozhodnout se musí on sám. Opening je dosti chytlavý a ending taky. Taky se zde setkáte s útrapami, který prožívá kluk, jež se změnil na holku. A nakonec vás mile překvapí učitelka, která každý den padá z druhého patra.


Anime Baby Steps

9. dubna 2014 v 13:09 | akihabara

nacitani

Rok: 2014
Počet: 25
Žánr: tenis, shounen
Děj: Maruo Eiichiro, kterého přezdívají Ei-chan, je prvotřídní student. Vždy samé jedničky. Jeho život vyadá nudně a všichni si myslí, že ho škola baví. Jneže ono je to naopak. Eiichiro to bere jako povinnost a jeho život se změní, když potká dívku Natsuki, jež působí jako nejhezčí holka na škole. Avšak ona je milovnice tenisu a zrovna ona mu ukáže, co je to něco milovat.

Hodnocení: Dalo by se říct, že jsem fanoušek sportovních anime. A tohle aniem mě chytlo. Jenže stále vychází a doufám, že mě nezklame. Hudba a postavy mají charakter. A konečně není Tennis no Ouji- sama pouze jediné anime o tenise. Víc toho říct nemůžu, protože nevím ,co bude dál.

Anime Shihaisha no Tasogare

2. března 2014 v 15:36 | akihabara

Rok: 1998
Počet: 1
Žánr: démoni, akční
Děj: Od počátku časů je země zotročována silnými démony. Dominance těchto nesmrtelných jim dává absolutní kontrolu nad obětmi. Jsou ale tací, kteří je můžou zastavit. Strážci. V roce 2089 žije v Neo-Shinjuku už jen několik démonů a strážců. Lidé zase vládnou zemi, ale v hluboké temnotě podzemí stále přežívá nejvyšší démon, a chystá se znovu zotročit lidstvo.

nacitani

Hodnocení: Tohle aniem se mi moc nelíbilo. Zdál ose mi takové o ničem. A přišlo mi trochu nechutné. Možná je to z toho, že jsme dlouho neviděla žádný horor. No, co se dá dělat. Grafika už není ta pravá. Jelikož tohle ova pochází ze starší doby.

Anime Ayakashi

24. listopadu 2013 v 10:39 | obrázek: add-anime.net
Rok:2007
Počet:12
Žánr: shounen, supersíla

Děj: Kusaka Yuu, chlapec, který před 2 roky přišel o svou přítelkyni Izumi a který kvůli tomu uzavřel své srdce. Vlastní podivnou sílu, jež se nedokáže zbavit a neustále ho potkávají potyčky s učiteli a spolužáky. Ve škole se objevuje nová dívka jménem Yoake Eimu a Yuua neustále sleduje. Co je zač? A co je věc zvaná Ayakashi, kterou Eimu vlastní?


Hodnocení: Tak tohle anime se mi nezdálo špatné, ale jak toříct. Nebylo takové, jak jsme si ho představovala. Op a Ed jsou velmi překrásné písně a dějová linie vás ani na chvíli nenechala spát. Uvidíte v něm, že tady se dívky dokážou bránit lépe, než kluci a že se nebojí ničeho. Krve ani mrtvol. Takže pokud chcete vědět, o čem mluvím, zkuste se na něj juknout.

Anime Kurenai

12. listopadu 2013 v 15:28 | Linda
Počet epizod: 12
Žánr: Seinen
Rok: 2008

Děj: Kuhoin Shinkurou je obyčejný kluk, který byl v dětství unesen a málem zabit. Nyní je mu 16 a ráno chodí doškoly jako každý obyčejný kluk. A co dělá v noci? Likviduje padouchy. Samozřejmě, že je vždy zraněný, špinavý a v trochu rozmrzelé náladě. Jednou od své klientky Beniky dostane tak trochu nejtěžší úkol. Má se postarat o sedmiletou holčičku Murasaki Kuhoin, která je neuvěřitelně problematická.

nacitani

Hodnocení: Jak bych tohel anime jenom popsala. Tak je hodně oddychové, přehnané a pouliční šarvátky jsou na denním pořádku. Shinkurou mi připadá dost beznadějný. Vážně toho chudáka lituju. Kdybych měla dělat to,co on, tak se brzy sesypu. Každopádně tohle anime má hezký op a legrace je v něm zaručená. Takže okud se nudíte, dejte se do něj.

Anime Another

16. října 2013 v 20:51 | Linda
Rok: 2012
Počet: 12
Žánr: horor

nacitani

Hodnocení: Už je to docela dlouhá doba, co jsem naposledy viděla horor. Takže jak bych tohle anime měla popsat? Dějová linie je velice jednoduchá. Avšak rozplétání minulosti školy je dost složité. Postavy se mi moc líbily, stejně tak i prostředí. Jen mě děsila ta spoustu krve a ty nenormální vraždy. Bylo to z toho, že jsem dlouho neviděla horor. Jinak ničím jiným. Pokud se chcete bát, tak tohle anime je přímo pro vás.

Anime Magi

30. září 2013 v 13:22 | obrázek z akihabary
Počet epizod: 25
Rok: 2012-2013
Žánr: akční, shounen

Děj: Malý Aladin vlastní kouzelného džina ve své flétně, který ho má ochraňovat a je tzv. Magi. Magi označuje osobu, která má právo vybrat krále, kterého bude respektovat a podporovat. Jednou se Aladin dostane na trh, na kterém jsou otroci a peníze, běžnou věcí. Zde potkává chlapce Alibabu, který je chudý a musí těžce dřít, aby přežil. Setkání těchle dvou rozproudí celý koloběh událostí, který je nejen překvapí, ale také poučí a stanou se z nich dobří přátelé. Avšak každý příběh musí mít svou temnou stránku a tady je jí, temná strana Al- Tramled.

nacitani

Hodnocení: Tohle anime je vážně kouzelné a zajistě pobaví. Já jsem si ho užila. Hudba je docela chytlavá a děj jednoduše pochopitelný. Postavy jdou propracované a vážně každou chvíli se ojěví hned nějaká nová postava. Ať je to kouzelník, otrok či obyčejný člověk. Možná nepřítel. Naneštěstí jsou Aladin a Alibaba vždy připraveni. Jenomže i tohle anime bylo pro mě něčím zvláštním. Každá postava byla obdařena nějakou schopností a charakterem. Vpodstatě chci říct, že jakobyste s tímhle anime pomalu dospěli, ale přišlo mi tady opravdu rychlé, že za 5 epizod anime uběhl rok a půl. Nesmím zapomenout dodat, že anime bude mít druhou sérii už v řijnu 2013!

Anime Moshidora

19. září 2013 v 15:18 | kirakira.crystalstar.me, děj ode mě
Rok: 2011
Počet: 10
Žánr: Drama, baseball

Děj: Kawashima Minami jako malá hrála baseball kvůli svému tátovi, který se chtěl stát profesionálem. Jenže její sny se rozplynuly po jeho smrti. Po boku měla však vždy kamarádku Miyatu Yuki, která je manažerkou basebalového týmu Hokudobo, ale která trpí už dlouho chorobou a tak se Minami rozhodne ujmout její pozice, ale dokáže jí zvládnout, když baseball nenávidí?


Hodnocení: Tohle anime mě opravdu chytlo za srdce. Líbilo se mi. Bylo to toiž dlouho, co jsem viděla sportovní anime. Takže tenhle víkend jsem se už nechtěla nudit a dala jsem se do sportu. Hudba, co se týče je opravdu nádherná. Jak op tak ed. Okamžitě vás chytne. Postavy mi připomínají trochu postavy z Clannadu. Jsou totiž takové trochu baculaté a jak to říct. Chovají se dost dětsky a roztomile. Přesto tohle anime má krátkou, ale jednoduchou linii, která vás jistě pohltí. Takže ho doporučuji!



Anime Giant Killing

18. září 2013 v 17:57 | Linda
Rok: 2006
Počet epizod: 26
Žánr: fotbal, shounen

Děj: ETU patřil mezi nejlepší fotbalové kluby všech dob, ale po odchodu největší hvězdy jménem Tatsumi Takeshi, se tým nedokázal schopit a stal se tím nejhorším ze všech. Po více, než 10 letech se Tatsumi vrací. Ne jako hráč, ale jako manažer a coach právě ETU. Jenomže fanoušci Etu ho nenávidí a stále mu nemůžou odpustit za to, že tehdy tým opustil. Avšak náš hrdina ví, co dělá a pomalu se získáváv vedení. Dokáže přes všechny neshody, nenávist a zlost změnit tým? A co víc: dovést ho na vrchol?


Hodnocení: Už je to dlouho, co jsem viděla nějak sportovní anime. Grafika se mi sice moc nelíbila, ale děj a postavy jsem si prostě oblíbila. Hlavně Tatsumiho. Jeho prostě nemůžete nemít rádi. I když se v anime projevuje jako velký lenoch, potížista a vtipálek, ale přesto neztrácí sebedůvěru. Jak to říct. Tohla anime je hřejivé a provádí vás světem fotbalu až na konec. Určtě se na něj podívejte!

Anime Hanayaka Nari, Waga Ichizoku Kinetograph cz titulky

10. září 2013 v 22:22 | obrázek z akihabary,
Počet: 1
Žánr: shoujo, služky,
Rok: 2012-2013


Děj: Haru pracuje jako služebná ve slavné rodině Miyanomori, která má šest synů. Tadashiho, Shigarua, Masashiho, Hiroshiho..atd. Jednou jí přijde dopis, ve kterém stojí, že se má brzy vdát. Poté odchází s svou přítelkyní Tae, aby si se svými rodiči promluvila. Bratři jsou též, ale do horkých pramenů. Ještě k tomu se má brzy pořádat bál, ve kterém si mají bratři vybrat nevěstu.


Hodnocení: Velmi hezké anime. Pro dívky. Takové typické shoujo, které se bude líbit dámskému publiku. Nejen kvůli ději, ale také kvůli spoustu hezkých bishounen chlapců. Doporučuji!

Anime Bus Gamer

4. září 2013 v 20:05 | Linda
Rok: 2008
Počet epizod: 3
Žánr: akční, shounen

nacitani

Děj: Třem osobám přijde dopis v černé obálce. Prvním z nich je Saitou Kazuo, blonďatý vysmátý kluk, co je dobrý pouze ve hrách. Pak Mishiba Toki, vážný zrzek s laskavou povahou a nakonec Nakajou Nobuto, 22-ti letý kuřák, který se o nic nezajímá. Tihle tři spolu nemají vůbec nic společného. Tedy, až na jednu věc. 1 bilion yenů. Jelikož je svedla dohromady nebezpečná hra, ve které musí zabíjet a přežít. Povede se jim to?

Hodnocení: Musím říct, že tohle anime se mi zdálo poněkud zajímavé. I když to byly pouhé tři díly, tak se mi to anime líbilo. Nudila jsem se a tohle aniem mě dost pobavilo. Takže pokud nemáte, co dělat, určitě se podívejte.

Anime Otogizoushi

23. srpna 2013 v 22:49 | Linda
Počet: 26

Hodnocení: Nebylo to špatné anime. Hudba se dala poslouchat, ale kresba se mi moc nelíbila. Jak bych to řekl. Postavy se mi zdály trochu nafouklé, málo pestré a ještě k tomu se skoro všechno odehrávalo ve tmě. V temnotě, takže někdy nešlo skoro nic vidět. Dějová linie se mi naopak líbila. Dávala smysl a pomalu vyvrchovala, až do konce. Můžete tohle naiem zkusit!

Anime Wagaya no Oinari-sama

31. července 2013 v 9:50 | akihabara, děj ode mě
Počet: 24
Rok: 2008
Žánr: fantasy

Děj: Rodina Takagami už odnepaměti ovládá vodní magií a jejich úkolem je vyhánět zlé démony. Každá dívka, které se narodí do této rodiny, se stane kněžkou nežije víc, než do svých 30 let. Avšak tentokrátse do rodiny narodili dva chlapci. Prvním je 16-ti letý Noboru Takagami a druhý 11-ti letý Tooru. Jednou je strýček naléhavě zavolá za babičkou. A z jakého důvodu? Tooru měl sen o tom, jak k němu jde neznámá černovlasá žena a ptá se na jeho jméno. Na závěr dodává, že se brzy uvidí. Babička jim prozradí, že to byla démonní žena, které chce Toora, protože má vysokou energii Jin jako jeho matka Miyako, které byla poslední kněžka a která zemřela těsně po tom, co se Tooru narodil. Avšak chlapci nemají moc jako kněžky a tak, aby je démoni nezabil, je povolán na pomoc liščí démon neboli kitsune Tenko Kuugen, který byl 100 let zapečetěna který si už po těch letech nepamatuje, jestli je kluk nebo holka, proto si v anime můžete všimnout, že nabývá obou podob.

nacitani

Hodnocení: Tohle anime bylo pěkně zpracované a líbilo se mi. Humoru tam bylo víc, než dost. Toho se není třeba bát. Avšak bylo tohle anime pěkně únavné a někdy zase strašně napínavé. Každopádně pokud máte chuť se zasmát ši zabavit, tak tohle anime vám jistě pomůže!

Anime Break Blade

14. července 2013 v 20:50 | Linda

Rok: 2010
Počet: 6
Žánr: akční, mecha

Děj: Rygart Arrow se narodí do světa, kde každý umí ovládat magii. Tedy, až na něj. Přesto všechno si najde velice dobré přátelé. Krále Krisny Hodra, který má vždy o boku černou sovu. Pak jeho ženu Sigyn, která jak se zdá, tak byla v minulosti do Rygarty zamilovaná a nakonec Zess, muž ,který nenávidí válku. Jenomže časy už nejsou, jak bývalý a Rygart je vtažen do světa, kde proti sobě válčí zrovna Hodr a Zess.

nacitani

Hodnocení: Tohle anime mělo velice dobrou dějovou linii, ale popravdě mě trochu zklamalo. Jelikož konec se mi zdál neúplný. A taky, že Zessovi( to je ten v bílém na obrázku) je sice 25 a už má ženu a dceru, ale to není ten hlavní problém. Problém je v tom, že se přátelstvé mezi těmito hriny vůbec neurovnalo a anime konečí hrozně podivně. No, pokud se na něj budete dívat, tak pochopíte, o čem mluvím.

Anime Vassalord

13. července 2013 v 22:21 | Linda
Rok: 2013
Počet: 1
Žánr: upíři, shounen ai

Děj: Prastarý upír jménem Johny Rayflo žije po boku s lovcem upírů jménem Charley, kterého sám proměnil na upíra. Charley potřebuje krev, ale nechce lidskou. Pije jedině krev Rayfloa. Věří totiž silně v Boha. Jenomže jak to vypadá tak Charley není jediný, koho Rayflo proměnil v upíra.

nacitani

Hodnocení: Je to docela dobré ova, které se mi líbilo. Bylo tam hodně krve a samozřejmě také upírů. Avšak na zabití času to vpodstatě stačí.

Anime Sands of Destruction

2. června 2013 v 11:04 | wikipedia
Děj se točí kolem chlapce Kyria a ženy Morte, kteří mají moc zničit svět.

Písky Destruction.jpg

Hodnocení: Ušlo to, ale spíš, než anime mi to připadalo jako anime se zvířaty. Pokud se na něj podíváte, tak jistě pochopíte, o čem vlastně mluvím.

Anime Kakumeiki Valvrave

26. května 2013 v 21:02 | obrázek z akihabary
Rok: 2013 - vychází
Počet: 7
Žánr: mecha

Děj: Toshima Haruto pochází z neutrální planetky Jiouru, která je mezi dvěma jinými zeměni Dorsii a Aurusem. Jenomže i když má poklidný život a miluje svojí kamarádku z dětství Shouko, tak se dostane do konfliktu s Dorsii, která se snaží obsadit lanetu, na které žije. To on nemůže dovolit a díky objevení obrovského robota s názvem " Valvrave" se s nimi utkává a v souboji. Vyhraje?

nacitani

Hodnocení: Tohle anime mě docela bavilo. I když mecha není můj oblíbený žánr. Haruto a jeho společník L- Elf jsou jak to říct popravdě nepřátelé, ale kvůli Harutově podivné proměně spolu ti dva uzavřou dohodu. Jak se jejich spolupráce bude vyvíjet záleží pouze na nich, ale nesmím zapomenout, že jak se příběh pomalu odvíjí, dozvídají se i víc věcí sami o sobě. Určitě se zkuste podívat.

Anime Gantz

25. května 2013 v 22:14 | walcyccles
Rok: 2011
Počet: 26
Žánr: horor, střílečka

Děj: Kurono Kei je trochu úchylný, namyšlený a sobecký kluk, co chodí normálně do školy. Jednou, když stojí na nádraží, kde jezdí metro, uvidí bezdomovce, jak upadá na kolej. Jeden jiný kluk jménem Masaru Kato jde tomu bezdomovci pomoct a Kei nemá možnost, než svému dávno zapomenutému příteli pomoct. Avšak, i když bezdomovce zachrání, oba dva zemřou, ale neocitají se v nebi či pekle, ale v jedné podivné místnosti s obrovskou černou koulí, která má jméno Gantz. Kolem té koule je asi ještě dalších šest lidí se psem. Brzy Kurono zjitštuje, že před ním stojí dosti složitý úkol a to likvidovat mimozemšťany z jiných galaxií. Zvládne to?



Hodnocení: Tohle anime mě moc upřímně nebralo. Jako hrdinové se mi zdáli dost bezohlední a ubrečení. Ještě k tomu to bylo o neustálém zabíjení a lovení mimozemšťanů. Někdy jsem nechápala, o čem je ten děj a jaký to má smysl, ale celkem vzato jsem u toho vydržela. A ještě jedno oznámení. CREW se rozhodlo, že tohle aniem či mangu, která má 36 svazků, bude překládat 4 krát do roka.

Anime Buzzer Beater

19. dubna 2013 v 20:19 | obrázek z akihabary, děj ode mě
1.série: rok-2005
počet epizod: 13

2.série: rok-2007
počet epizod: 13
žánr: humanoid, basket

Děj: Tono Hideyoshi, modrovlasý obyčejný kluk, co hrae pouliční basket za peníze. Jeho dva kamarádi v basketu moc nevynikají, ale všichni tři spolu dokážou spolupracovat. Jednou Tono potká dívku jménem Cha-che. Nejdřív si o ní pomyslí, že je to jenom ukecaná holka, co mu neustále nadává, ale ta mu naopak poví o inter-galaktickém basketu, kde hrají ti nejlepší basketbalisté z celého vesmíru. A že pokud v něm chce hrát, tak ať to zkusí, ale že je to pro něj nemožné. Podaří se Tonovi jí přesvědčit, že na to má?

Hodnocení: Anime mě vskutku něják moc nechytlo.
nacitani
 
 

Reklama